Slaba in hitra prehrana (tu in tam kakšen sendvič), nič gibanja, sedeče delo, kariera vse to so bili razlogi, da sem se po porodu zredila. Kako zelo sem se zredila sem se šele zavedala, ko sem hotela pomeriti hlače, ki sem jih kupila pred desetimi leti... Po ugotovitvi me je začela grabiti panika, saj se sploh nisem zavedala situacije. Zato sem se odločila, da moram narediti korenito spremembo v svojem življenju.

Prijateljica, ki je že trenirala pri Boštjanu mi ga je priporočala. Po prvi pogovorni uri in prvem treningu sem se zavedala, da sem telesno v zelo slabem stanju. Boštjan me je sicer tolažil, da ni tako hudo ampak pri sebi sem vedela, da lahko zmorem več. Iz tedna v teden sem se počutila bolje, izboljšal se mi je spanec ter počutje. Tudi vizualno sem si postajala bolj všeč. Prehrano sva z Boštjanom skupaj sproti prilagajala, tako da nisem imela enoličnega jedilnika.

Po dobrih treh mesecih mi je uspelo shujšati 12 kilogramov, počutje je fantastično, imam več energije in z veseljem treniram. Trening in zdrava prehrana sta sedaj moj vsakdanjik.